torek, 13. februar 2007

Prvi blog!

Blog na temo Geo Slovenija?
Moj prvi blog nasploh!

Hmmm... ?

Kaj naj bi prinesel ta blog? Kaj je njegov namen?
Ali je sploh potreben?
Ali bo zaživel?

Kar nekaj vprašanj, ki niti nimajo pravega odgovora. S tem blogom odpiram nepopisan list papirja (ali bolje trdega diska), ki se bo sam polnil - ali pa bo umrl.

Moj namen je bil odprti forum, kjer lahko vsi , ki se v Sloveniji zabavamo z Geocacheing-om izmenjujemo svoje izkušnje in mnenja.

O tem kakšna je prava oblika izmenjave in kaj bo (če sploh bo) vzpodbudilo kakršnokoli izmenjavo nisem povsem prepričan. Poleg bloga tako odpiram tudi Google group - Geo Slovenia.

Kaj bo "tisto pravo" oziroma ali bo preživel blog ali group (ali pa nobeden od obeh) bosta pokazala čas in vaše navdušenje oziroma nezanimanje.

Poleg tega tudi nisem povsem prepričan, če je danes "ta-pravi-dan" za začetek slovenskega Geo-bloga? Je danes prisotna "ta-prava-karma"?
Dan je namreč pred Valentinovim, ameriški praznikom, ki prinaša (ameriško) "kulturo" v naše kraje in zato nekako ne zveni kot "tisti dan", ki bo dal nekaj od sebe! Nisem namreč navdušen pristaš prenosa take "kulture" v naše kraje. Vendar tudi Geocache-manija prihaja iz Amerike in se je pri nas prijela!


Tako danes Slovenija spada med 50 držav na svetu z največjim številom cache-jev! Ali bo tako tudi v prihodnje? Je Geocache-ing zabava, pobeg od vsakdanjih izzivov, izziv sam po sebi , ali kaj več? Kaj drugega?

Kaj menite?