nedelja, 12. april 2009

Geo Slovenija, novi zapis, geolov in še kaj!

Prejšnji zapis se je "medil" v ovitku "osnutkov" kar nekaj časa. A kaj narediti? Tako pač je. Včasih se prednostne naloge spremenijo (ali pa se nam enostavno ne ljubi :) ) in nekatere zadeve, lahko tudi nam ljube, gredo začasno na stranski tir. Tako je naš team začel letošnji geolov in on-line geo-udejstvovanje v nekoliko počasnejšem tempu.

A nismo vrgli v "puške v koruzo"! Toplejši dnevi nas vabijo v naravo in nas prepričujejo, da so službene ter finančne skrbi (zaradi "globalne krize") konstrukt, ki izpuhti ob pristnem stiku z Naravo. ;-)

Vsekakor, ko gledamo na geocaching.com stran, se nam zdi, da letos nekaj dogaja. Tu ni krize! Prebujajoča narava, geopogovori na on-line forumih ter on-line udejstvovanje "geo-posvečenih" (Sandiv, TeMpL, Jernej, Snecer ter drugih) prinaša rezultate!

V zadnjem obdobju število novih slovenskih geoiskalcev krepko narašča. Tudi novih slovenskih geozakladov je kar nekaj. Držimo palce, da trend naraščanja števila novih geolovcev ohrani pozitivni moment in da kvaliteta skritih zakladov ostane vsaj na današnjem nivoju.

Ni komentarjev: