sobota, 13. februar 2010

Mega Geocache dogodek, tri leta in še kaj…

»Mega« dogodek
Letos spomladi v Avstriji zopet pripravljajo "Mega geocaching" dogodek. Lanskoletni Geo Fortress je bil prav zanimiv. Na dogodku smo se spoznali s Fužinarji, našli smo nekaj zanimivih zakladov in kar nekaj TB-jev. Navkljub nekoliko kislemu vremenu smo uživali in se zabavali. Tako smo se odločili, da obiščemo tudi letošnji Mega dogodek! Fužinar nas je obvestil, da se je že prijavil in tudi mi smo pohiteli s prijavo!

Pridete tudi vi v Kaprun?

Tri leta
Danes minevajo tri leta od prvega zapisa na tem blogu. Število geolovcev v Sloveniji je v tem času naraslo od nekaj deset na okoli 130. Tudi število skritih zakladov se je povečalo in danes geolovec lahko najde nov zaklad v Sloveniji skoraj za »vogalom« :) . Upamo, da se bo rast števila skritih zakladov v Sloveniji nadaljevala. Več jih bo, več bo priložnosti in dobrih izgovorov za odhod na mesta kjer še nismo bili! Upamo pa tudi, da bo kljub rasti števila zakladov kvaliteta in zanimivost le-teh ostala na visokem nivoju.

Geocacher.si
Začetni geo-forum na geocacher.si spletni strani po zagonu nekoliko sameva. Verjetno so nekoliko krive šolske počitnice (mi imamo na primer ta teden zelo omejen dostop do interneta) in olimpijske igre. No, vsekakor računamo na to, da se bodo stvari premaknile po tem obdobju.

Lep pozdrav,
Sonček Team

P.S.: Ste se mogoče odločili na kakšen način podpreti akcijo
Očistimo Slovenijo?
P.S.S. Malo reklame za dobro stvar ne more škoditi. :-)

Ni komentarjev: